HP Q1398A tulostuspaperi Matta Valkoinen Laajenna

HP Q1398A Matte Valkoinen tulostuspaperi

HP HP

Q1398A

Uusi

Matte Valkoinen 80 g/m² 1 arkkia 5,08 kg

Tiedot

Toimitusaika: 3-6 arkipäivää

44,09 €

sis. alv
35,56 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 8 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 8 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,40 €.

$nbsp;
HP:n bond-yleispaperi tarjoaa ColorPRO-edut. Edullinen FSC®-sertifioitu[1] paperi ColorPRO-tekniikalla tuottaa vaikuttavammat värit, terävämmän tekstin ja syvemmät mustat ammattilaislaatuisia tuloksia varten tuotantonopeudella.

Näe ero. Hienot viivat näkyvät terävästi ja yksityiskohtaisesti. Näe vaikuttavien kuvien laajennettu väriskaala. HP:n bond-yleispaperi ja ColorPRO-tekniikka tarjoavat ammattimaista laatua sekä vaikuttavia tuloksia.

Pidä ripeää tahtia yllä. HP-tulostusmateriaalit on kehitetty tarjoamaan tasalaatuista ja laadukasta suorituskykyä yhdessä HP-musteiden ja -tulostimen kanssa. Kierrätettävän FSC®-sertifioidun[1] paperin avulla voit täyttää yrityksen ja asiakkaiden ympäristötavoitteet.

Optimoi päivittäiset tulostustyösi luotettavalla ja moitteettomalla sekä taloudellisella HP Universal Bond- paperilla. Eri vaihtoehdot, kuten metri- ja jumbokoot, vähentävät työvaiheita, parantavat tuottavuutta ja laskevat tulostuskustannuksia.

Paino ja mitat
Paino pakattuna5,08 kg
Ympäristöolosuhteet
Suhteellinen kosteusalue20 - 70%
Käyttölämpötila15 - 30 °C
Varastointilämpötila5 - 40 °C
Säilytysympäristön kosteus10 - 80%
Pakkauksen sisältö
Arkkia per pakkaus1 arkkia
Muut ominaisuudet
Paino5,08 kg
Pakkauksen koko1118 x 108 x 111 mm
Koko106,7 cm (42")
Ominaisuudet
Materiaalin viimeistelyMatte
Tuotteen väriValkoinen
Median paino80 g/m²
Tulostusmateriaalin käyttöikä2 vuosi/vuosia
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja