Samsung Q900T Soundbar, 7.1.2-kanavainen
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar
Samsung Q900T Soundbar

Samsung Q900T Soundbar, 7.1.2-kanavainen

Samsung
HW-Q900T
Tällä 7.1.2-kanavaisella Dolby Atmos -äänipalkilla on sekä toiminnot,Samsung HW-Q900T nostaa äänen joka suunnasta ja antaa sinun kuulla kaikki äänet, kun ne liikkuvat ympärilläsi ja yläpuolellasi - aivan kuten tosielämässä.
TOIMITUSAIKA: 2-5 arkipäivää
Verkkokauppa +10 kpl
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
869,00 €
Sisältää alv:n

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

 

Aseta television ääni uudelle tasolle Samsung HW-Q900T / XE -äänipalkin avulla. Tällä 7.1.2-kanavaisella Dolby Atmos -äänipalkilla on sekä toiminnot, muotoilu että ennen kaikkea äänenlaatu paremman äänen saamiseksi television edessä. Kätevien liitäntämahdollisuuksien avulla voit muodostaa yhteyden * kaapeleilla tai ilman, toistaa musiikkia puhelimesta yhdellä pyyhkäisyllä ja hallita ääntä SmartThings-sovelluksen kautta. Samsung HW-Q900T nostaa äänen joka suunnasta ja antaa sinun kuulla kaikki äänet, kun ne liikkuvat ympärilläsi ja yläpuolellasi - aivan kuten tosielämässä.

Samsung HW-Q900T-soundbar

Aito 7.1.2-kanavainen ääni

Tässä soundbarissa on 7 kanavaa, 1 subwoofer-kanava ja 2 ylöspäin suuntautuvaa kanavaa - kaikki antavat sinulle mukaansatempaavan kokemuksen. Kaksi laitteen etukanavaa, jotka on sijoitettu yksikön jokaiseen kulmaan, tarjoavat laajemman äänimaiseman, joten voit kuulla, mistä kukin ääni tulee. Katso musikaali, nauti oopperasta tai tartu toimintapakattuun elokuvaan ja anna itsesi ympäröimään ääniä, jotka tarjoavat sinulle uskomatonta viihdettä. 

Dolby Atmos ja DTS: X

Samsung Q900T on testattu ja hienosäädetty arvostetussa Samsung Audio Labissa Kaliforniassa. Heidän ääninsinöörit ovat käyttäneet kehittyneitä menetelmiä luomaan tasapainoinen ääni, joka täyttää koko huoneen. Kuule tuulen viheltävän ympärillä ja kuinka puiden lehdet kahisevat. Dolby Atmosin ja DTS: X: n avulla viihteesi saa syvän ja mukaansatempaavan äänen. Äänitekniikan avulla voit kuulla kaikki äänet, kun ne liikkuvat ympärilläsi ja yläpuolellasi - ikään kuin äänet todella tulisivat olohuoneestasi.

Samsung HW-Q900T -äänipalkki tarjoaa mukaansatempaavan äänen

Sulkeva ääni soundbarilla

Q-Symphony -sovelluksella, jossa Q900T synkronoituu Samsung-televisiosi kanssa, laitteesi luovat yhdessä selkeän äänen täydellisessä harmoniassa. Ääni yhdistetään ja parannetaan soundbarin kaiuttimien ja television kautta, jotta ääni vie kokonaan uudelle tasolle. 

Samsung HW-Q800T-soundbar Q-sinfonialla

Kuule enemmän mukautuvalla äänellä

Samsung HW-Q900T on varustettu mukautuvalla äänellä, joka analysoi äänisignaalin ja tuottaa optimoidun äänen jokaisen kohtauksen perusteella. Mukautuva ääni antaa sinulle selkeät äänet, vaikka katsot elokuvia kappaleen äänenvoimakkuudella. Älä koskaan unohda tärkeätä keskustelua uudelleen.

Ääni, joka vastaa kuvan laatua

Koe äänen tunne HDR 10+ -sovelluksessa sen kuulostaessa. Kun yhdistät HDR 10+ -sisällön soundbariin muiden laitteiden kautta, saat häviöttömän ja vivahteikkaan äänen, joka vastaa yksityiskohtaista kuvanlaatua.

Saumaton HDR 10+ -kokemus Samsung Q900T-soundbarilla

Yhdistä kaapelilla tai ilman

HDMI eARC: n avulla kuulet korkealaatuisen ja pakkaamattoman äänen, vaikka olet kytketty muihin laitteisiin television kautta, kuten BD-soittimiin tai pelikonsoleihin.

Haluatko katsella suosikkisarjaasi tai kuunnella musiikkia? Liitä vain televisio soundbariin Wi-Fi TV -yhteydellä ja kuule television ääni selvästi.

Toista paremmin upealla äänellä

Pelaa ääniefekteillä, jotka olet ansainnut. Subwoofereilla, jotka vahvistavat näyttämöä, ja tehokkailla kaiuttimilla, jotka antavat pelillesi upean tilaäänen, pelikokemuksesi on jotain tavallisesta poikkeavaa. Game Mode Prossa yhteensopivan pelikonsolin ääni on optimoitu pelaamallesi tasolle, kun taas puheita vähentävä tekniikka poistaa häiritsevät ja häiritsevät äänet. Automaattisen asetuksen ansiosta saat ylivallan pelissä, koska ääni tulee aina oikeasta suunnasta.

Samsung HW-Q800T-soundbar antaa mahtavan pelisoundin

Helppo Samsung One -kaukosäätimen avulla

Jos sinulla on yhteensopiva Samsung-televisio, voit helposti hallita kaikkia laitteita samalla ohjauksella, jos ne ovat yhteensopivia Samsung One Remote Control / Premium -laitteen kanssa. Voit helposti saada suurimman osan soundbarin toiminnoista suoraan televisioon esimerkiksi äänitehosteiden ja äänenvoimakkuuden asettamiseksi. 

Samsung HW-Q900T-soundbar, jossa on yksi Samsung-kaukosäädin
Samsung HW-Q900T -äänipalkki napautuksella

Kosketa vain ja pelaa Tap Sound -sovelluksella

Jos sinulla on Samsung-matkapuhelin, jossa on Android 8.1 tai uudempi, voit aloittaa musiikin soittamisen puhelimestasi Bluetoothin kautta kuin taikalla. Kosketa vain puhelinta soundbaria vasten, joka värisee, kun se tunnistaa laitteen. Soundbar yhdistää sujuvasti ja toistaa kuuntelemasi kappaleen uskomattomalla laadulla.

Älykkäämpi ääniohjausohjelma

Ota älykäs koti seuraavalle tasolle. Lataa mobiilisovellus SmartThings matkapuhelimeesi ja voit liittää kaiuttimet verkkoon, jotta voit hallita älykkään kodin ääntä paremmin **.

Jotta tämä toimisi, jokaisen laitteen on oltava yhteydessä Wi-Fi-verkkoon tai toiseen langattomaan verkkoon. SmartThingsin kanssa käytettäväksi kaikkien laitteiden on rekisteröidyttävä samalla Samsung-tilillä. 

SmartThings-sovellus on saatavana sekä Androidille että iOS: lle.

Samsung SmartThing -sovellus älykkäämpään Samsung Q900T Soundbar -äänen hallintaan

Valmiina langattomaan surround-tilaan

Langattoman surround-paketin avulla voit laajentaa äänijärjestelmääsi ilman paljon häiritseviä kaapeleita. Surround-takakaiuttimien avulla saat Soundbarin avulla todellisen monikanavaisen äänijärjestelmän. Sinun ei tarvitse vetää ylimääräisiä kaapeleita huoneen läpi ja saada lisää empatiaa viihteessä.

Samsung HW-Q800T -äänipalkki on valmistettu langatonta tilaääntä varten

* Samsung Wireless Surround Kit on lisävaruste, joka myydään erikseen.

Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Tuote lisätty vertailuun