Yamaha Bundle One Pair White Laajenna

Yamaha NS-F330 White One Pair

Yamaha Yamaha

NSF330WH

Uusi

Kaksoisäänikaiuttimilla varustettu massiivinen, laaja bassoääni on enemmän kuin ottelu sen korkeiden taajuuksien suhteen. Se tuo esiin kaikki hienovaraiset erot monenlaisten musiikkimuotojen välillä korkean resoluution

Tiedot

Toimitusaika: 14-30 arkipäivää

474,00 €

sis. alv
382,26 € Alv 0%.
23,54 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 94 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 94 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 4,70 €.

$nbsp;

Täysin uusi korkean resoluution yhteensopiva diskanttielementti ja PMD-kartion bassokaiutin. Kaksisuuntainen, 3-kaiuttiminen lattiakaiutin, joka tuo hienovaraiset äänierot kaikkien uusimpien musiikkimuotojen kanssa.

  • Uusi 3 cm (1 ”) alumiininen kupolidiskanttielementti, joka on yhteensopiva korkean resoluution äänilähteiden kanssa
  • PMD-kartio, jolla on todistettu kokemus. Pari 13 cm: n (5 tuuman) bassokaiutinta tuottaa massiivisen, rikkaan matalan tason
  • Ainutlaatuinen aaltojohtosarvi ohjaa diskanttikaiuttimen suuntautuvuutta
  • Pyöristetty muoto estää seisovat aallot, ja sen kaksinkertainen rakenne vahvistaa etulevyä
  • Suuret, kullatut ruuviliittimet, joissa on kaksi johdotusta
  • Etulevyssä on musta tai valkoinen peilipiano
  • Kauniit mustat sivupaneelit tyylikkäällä pyöreällä muodolla

Joustava ja kirkas keskitasosta korkeaan ja laaja basso, joka ympäröi sinut


Tämä on uusi kulmakivi tallboy-kaiutin, joka on varustettu vasta suunnitellulla yksiköllä, tämä on kaiutinjärjestelmä, joka on kehitetty musiikilla. 
Se käyttää aivan uutta korkean resoluution yhteensopivaa kupolidiskanttielementtiä, joka asettaa sen eri liigaan kuin tavalliset kaiuttimet, jotka väittävät korkean resoluution yhteensopivuuden: 40 kHz. Kaksoisäänikaiuttimilla varustettu massiivinen, laaja bassoääni on enemmän kuin ottelu sen korkeiden taajuuksien suhteen. Se tuo esiin kaikki hienovaraiset erot monenlaisten musiikkimuotojen välillä korkean resoluution lähdelähteistä suoratoistoon CD-levyihin.

Laaja, kimalteleva ääni. Uusi 3 cm: n (1 ”) alumiininen kupolidiskanttielementti, joka tuottaa 45 kHz: n (–10 dB) korkeat taajuudet

Ominaisuuksilla ja äänenlaadulla, jota voit odottaa seuraavan sukupolven yksiköltä, siinä on uusi rakenne, joka sijoittaa alumiinikupolin puhekelan sisään. Alumiinin musta anodisoitu käsittely estää äänen alumiinikohtaisen luonteen ja tuottaa luonnollisen, kimaltelevan äänenlaadun. Hajottimessa on uusi muoto, ja äänikäämi koostuu CCAW: sta (kuparipinnoitettu alumiinilanka), joka on suunniteltu uudelleen materiaalin ja lineaarisuuden mukaan. Säilyttäen informaation ja energian määrän äänikaistalla, se saavuttaa 45 kHz: n (–10 dB) toiston suurilla taajuuksilla. Muihin kaiuttimiin verrattuna kuulet korkean resoluution korkean taajuuden äänen aivan uuden ulottuvuuden.

Diskanttielementissä on ainutlaatuinen aaltojohtosarvi suuntaviivojen hallintaa varten

Ainutlaatuinen aaltojohtosarvi ja diskanttielementti käyttävät samaa aaltojohdetekniikkaa, jota käytetään studiomonitorikaiuttimien suuntaviivojen säätämiseen epäsuoran äänen esiintymisen hallitsemiseksi. Pysty- ja vaakasuuntaisen ohjauksen avulla saadaan aikaan energiatasapaino, johon huoneympäristö ei vaikuta.

Massiivinen rikas ja lempeä matala pää. Pari 13 cm: n (5 tuuman) bassokaiutinta, joissa käytetään PMD-kartioita

NS-F330: n kaksisuuntaisessa 3-kaiutinkokoonpanossa käytetään kevyttä, erittäin jäykkää PMD-kartiota ja bassokaiutinta, joita on käytetty todistetusti menestyksekkäästi Euroopassa ja Japanissa Modern Cherry -sarjassa. Uusi muotoilu pani sekä äänikelan että hämähäkin veitsen alle, jolloin saavutettiin voimakkaat, mutta pehmeät syvät äänet. Kaksinkertaisena bassokaiuttimena tallboy-kaiuttimena sen matala pää on todella massiivinen ja laaja.

Pyöristetty kaksoisrakenteinen etulevy

Kaapissa on pyöristetty muoto, joka kaartuu tasaisesti molemmille puolille. Vähentämällä rinnakkaisten pintojen määrää se minimoi seisovat aallot ja ei-toivotun resonanssin. Etuosassa on kaksinkertainen rakenne peilimaisella pianon viimeistelyllä. Vahvistetulla voimalla se tuottaa luonnollisempia, erittäin läpinäkyviä korkeita sävyjä.

Massiivinen teho optimaaliseen äänentoistoon
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja