Samsung Sb,wireless Sub,2020 Laajenna

Samsung Sb,wireless Sub,2020

Samsung Samsung

HW-T440/XE

Uusi

Nauti ensiluokkaisesta äänestä ja suuremmista elämyksistä Samsungin edistyneellä äänentoistotekniikalla. Vahvista television äänentoistoa voimakkaalla bassolla. Smart Sound -toiminto. Langaton liitäntä televisioon

Tiedot

Heti toimitettavissa

249,40 €

sis. alv
201,13 € Alv 0%.
12,39 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 49 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 49 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 2,45 €.

$nbsp;
Nauti ensiluokkaisesta äänestä ja suuremmista elämyksistä Samsungin edistyneellä äänentoistotekniikalla. 2.1 kanavainen T440 Soundbar on helppo ja vaivaton liittää televisioon ilman erillisiä johtoja Bluetooth-ääniyhteyden avulla ja se tuottaa vaikuttavan ja selkeän äänen niin musiikin kuunteluun kuin elokuvien katseluunkin.
Smart Sound -toiminto tuottaa lempisisältösi mukaan aina optimoidun äänen. Katselit sitten äänekästä urheilutapahtumaa tai draama-elokuvaa, jossa on hiljainen dialogi, voit varmistua siitä, että T440 tarjoaa selkeän äänen, joka parantaa katselukokemusta.

Liitettävyys:
One Remote Control

Optinen sisääntulo

Bluetooth

Bluetooth Power ON

Auto Power Link

USB Music Playback

Wireless Surround -valmius (SWA-8500S yhteensopiva)

Mitat ja paino
Pääkaiutin (L x K x S) 860 x 54 x 74 mm, 1,5 kg

Subwoofer (L x K x S) 181,5 x 343 x 272 mm, 4,3 kg

Myyntipaketissa tulevat tarvikkeet
Kaukosäädin + paristot

Optinen äänikaapeli

Seinäkiinnike

Käyttöohje

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja