HP 825A Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

HP 825A Laser cartridge 19500sivua Musta

Hp Inc. Hp Inc.

CB390A

Uusi

Laser cartridge 19500 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

Toimitusaika: 3-6 arkipäivää

80,30 €

sis. alv
64,76 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 16 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 16 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,80 €.

$nbsp;
Mustat HP Color LaserJet CB390A -värikasetit tuottavat loistavat tulokset nopeasti tehostetun HP ColorSphere -väriaineen ansiosta. Luotettavaa suorituskykyä ja parempaa tuottavuutta tulostettaessa tavallisia asiakirjoja ja markkinointimateriaaleja.

Tehostetulla ColorSphere-väriaineella saavutetaan tasaiset tulokset kiiltopaperille sykkivissä, eloisissa väreissä. Tulokset ovat loistavat, tulostettiin sitten tavallisia asiakirjoja tai yrityksen markkinointimateriaaleja.

HP:n ColorSphere-väriaine ja Original HP -mustekasettien sisäiset älytoiminnot takaavat korkealaatuiset tulokset nopeasti ja luotettavasti. Original HP -tulostus on nopeaa, luotettavaa ja huoletonta. Se parantaa kaikkien työntekijöiden tuottavuutta ja madaltaa yrityksen tulostuskustannuksia.

Original HP -mustekasettien hallittavuustoiminnot tehostavat tulostamista toimistossa. Kasettien sisäiset älytoiminnot auttavat tulostinta käytön seuraamisessa ja ilmoitusten lähettämisessä, kun tulostustarvikkeet ovat käymässä vähiin.

Paino ja mitat
Paino pakattuna1,55 kg
Ympäristöolosuhteet
Käyttölämpötila17 - 25 °C
Suhteellinen kosteusalue20 - 80%
Varastointilämpötila-20 - 40 °C
Muut ominaisuudet
VäriEi
Pakkauksen koko584 x 130 x 195 mm
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Musta
Tuotemerkin yhteensopivuusHP
TulostustekniikkaLasertulostus
YhteensopivuusHP Color LaserJet CM6030/CM6040
Black toner page yield19500 sivua
Mustepatruunan tyyppiStandard Yield
OEM-koodiCB390A

Reasons to buy

Videos

Disclaimer

[1]Riittoisuus on ISO/IEC 19798 -standardin mukainen. Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavien kuvien ja muiden tekijöiden mukaisesti.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja