Ale! canon-xeed-wux5800-wuxga-f1-89–f2-65-1-1.jpg Laajenna

Canon XEED WUX5800, Projektori 5800ANSI lumenia LCOS WUXGA (1920x1200) Valkoinen projektori

Canon Canon

2497C003AA

Uusi

Canonissa yhdistyvät pitkäikäinen laservalolähde ja pro-tekniikka joka suunniteltu liiketoimintaa, koulutusta tai lääketieteellistä ympäristöä varten. Suuri 5800 lum. kirkkaus. *NYT 30% alennuksella*

Tiedot

CP
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 890,01 €

sis. alv
2 330,65 € Alv 0%.

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

143,54 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 578 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 578 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 28,90 €.

$nbsp;
Canon XEED WUX5800 on suunniteltu liiketoimintaa, koulutusta tai lääketieteellistä ympäristöä varten. Se tarjoaa kirkkauden, optimaalisen kontrastin ja terävyyden, alhaisen virrankulutuksen ja helpon huollon.
Canonin maine ja osaaminen videoprojektorin (VP) alalla ja tämän uuden, erittäin ammattitaitoisen tuotevalikoiman ytimessä. Canonin VP:t ovat monien integrointi- ja audiovisuaalipalvelujen ammattilaisten etujen mukaisia.

(Konekielinen käännös)
XEED-sarja, joka on Canonin linjan yllin taso, joka isännöi uuden sukupolven XEED LCOS -optiikkaa ja vaihdettavaa LCOS-lamppua tai laseria, jolle on tunnusomaista uusi runko, jossa pro-muotoilu, uudelleenkäsitelty optiikka ja asennusjärjestelmä erittäin nopea optiikka, jossa ei tarvitse työkaluja optisen laitteen poistamiseen ja vaihtamiseen. Sen tyylikäs muotoilu, jossa on erinomainen kirkkaus, ja kuvan tarkkuus.

Vaikka WUX5800 on erittäin kirkas PV (5,800 lumenia), jonka WUXGA-resoluutio on 1920 × 1200p, WUX5800 erottuu vanhemmasta sukupolvesta sen pienemmällä virrankulutuksella kuin muut saman tuotteen tuotteet. luokka: 0,073 wattia lumenia kohden ja 0,3 wattia valmiustilassa. ECO-toiminto takaa vertaansa vailla olevan energiatehokkuuden toiminnassa ja valmiustilassa, mikä auttaa vähentämään käyttökustannuksia.

Projektorissa on ominaisuuksia, jotka helpottavat huoltoa, kuten varaosien helpon käytön. WUX5800-mallissa lampun pääsy tapahtuu rungon takaosasta: sen vuoksi on helpompaa vaihtaa jälkimmäistä ilman VP: n purkamista. Pääsy ilmansuodattimeen ei vaadi erityisiä työkaluja. Lampun käyttöikä voi vaihdella 3500 ja 4000 tunnin välillä.

Canon WUX5800, XEED. Projektorin kirkkaus: 5800 ANSI lumenia, Projektioteknologia: LCOS, Projektorin oletusresoluutio: WUXGA (1920x1200). Lamppujen käyttöikä: 3500 h, Lampun teho: 430 W, Lamppujen käyttöikä (taloudellinen tila): 4000 h. Polttopisteen etäisyys: 23 - 34,5 mm, Tarkennus: Auto, Aukon kantama (F-F): 1,89 - 2,65. Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet: 640 x 480 (VGA),800 x 600 (SVGA),1024 x 768 (XGA),1280 x 1024 (SXGA),1280 x 768 (WXGA),1400 x 1050..., Tuetut videomoodit: 480i,480p,576i,576p,720p,1080i,1080p, Videon väritilat: Elokuvateatteri, Dynaaminen, Kuva, Esitys, sRGB. HDMI/liitäntätyyppi: Täysikokoinen

WUX5800 Canonissa yhdistyvät pitkäikäinen laservalolähde ja kompakti, innovatiivinen muotoilu joustavaan asennukseen. Projektori tarjoaa suuren 5800 lumenin kirkkauden, natiivi WUXGA (1920 x 1200) -resoluution, suuren kontrastisuhteen 4000: 1, korkean dynaamisen alueen (HDR) yhteensopivuuden ja edistykselliset ominaisuudet korkealaatuisiin kuviin. Laservalolähde tuottaa 20 000 tuntia jatkuvaa projisointia, kun taas pystysuuntainen 360 ° kierto mahdollistaa kätevän, monisuuntaisen projisoinnin ja pystysuuntaisen suunnan.

WUX5800 sisältää HDBaseT-, HDMI-, DVI-I-, DisplayPort-, USB-, RJ45-, RS-232- ja äänitulot sekä NMPJ-verkon (NMPJ) Wi-Fi-yhteydellä. Projektoriin on sisäänrakennettu 1 W kaiutin. Projektori on yhteensopiva kuuden vaihdettavissa olevan alkuperäisen Canon-objektiivin kanssa, jotka voidaan asentaa nopeasti ja helposti. Suuri monipuolisuus ja pienikokoinen projektori on ihanteellinen monille aloille, mukaan lukien korkea-asteen koulutus, yrityssovellukset, mainonta ja markkinointi, palvontakodit, koulutus, museot ja galleriat.

5800 lumenia jopa 4000: 1 kontrastisuhteella
Projektori projisoi kirkkaita 5800 lumenia kuvia jopa 4000: 1 kontrastisuhteella, mikä auttaa varmistamaan syvät mustat, kirkkaat valkoiset ja erinomaiset värit. Tuloksena on kuvia, joissa on terävä syvyys ja ulottuvuus, ja parannettu väritarkkuus, mikä on kriittistä niille, joilla on vaativia tarpeita.

Alkuperäinen WUXGA-tarkkuus (1920 x 1200)
Canonin WUXGA-resoluutio tuo kirkkaan, todellisen laajakuvanäytön erittäin yksityiskohtaisesta HD-videosisällöstä ja still-kuvista, joilla on parannettu väririkkaus, suurten huoneiden asennuksiin korkearesoluutioisella WUXGA-näytöllä (1920 x 1200). Laajakuvagrafiikka, teksti ja muu visuaalinen sisältö kannettavista tietokoneista ja pöytätietokoneista näytetään tarkeissa suhteissa reunoista terään terävinä yksityiskohtaisin.

Laservalolähde
Projektorin laservalolähde tarjoaa jopa 20 000 tuntia tavanomaisessa käytössä jatkuvaa, luotettavaa, korkealaatuista projektiota. Käyttötunnit voidaan melkein kaksinkertaistaa, kun käytetään pitkäkestoista tilaa jopa 20 kertaa pidempään kuin perinteisen lampun käyttöikä. Käyttö on käytännössä huoltovapaa ja minimaaliset seisokit, koska valonlähde ei vaadi rutiininomaista vaihtoa.

LCOS-tekniikka AISYS-parannuksella
Projektorin kuvan suorituskyky alkaa Canonin omistamalla AISYS-optisella moottorilla (Aspectual Illumination System). Tämä moottori hyödyntää edistynyttä valonhallintateknologiaa maksimoidaksesi projektorin LCOS (silikoni nestekidenäyttö) näyttöpaneelien kontrastin ja kirkkauden edut, jotka tarjoavat paremman heijastavuuden ja kestävyyden samalla, kun ne saavuttavat suuren luminanssin. Tuloksena on erittäin yksityiskohtainen, saumaton, erittäin terävä kuvaprojektio melkein missä tahansa ympäristössä.

Kuusi valinnaista aitoa Canon-vaihdettavaa linssiä
Kuusi valinnaisesti vaihdettavaa aitoa Canon-objektiivia mahdollistaa monenlaisia ​​sovelluksia poikkeuksellisen kuvanlaadun ja joustavuuden saavuttamiseksi. Tappilinssikiinnitysjärjestelmä on suunniteltu siten, että linssi voidaan asentaa nopeasti ja turvallisesti käytännössä sekunneissa. Valinnaisiin linsseihin sisältyy erittäin lyhyt kiinteä linssi RS-SL06UW, joka on yhteensopiva marginaalisen tarkennuksen kanssa tarkkaan projisoimiseksi pallomaiselle pinnalle, 0,54: 1 heitosuhde ja runsas pystysuuntainen linssinsiirto V: -15 - 75%, H: ± 30%.

Suuri dynaaminen alue (HDR)
Projektori tukee HDR: tä (High Dynamic Range), joka tarjoaa kirkkaita kohokohtia ja syviä mustia laajemmalle dynaamiselle alueelle. Laajempi dynaaminen alue laajentaa kontrastia ja väriä - molemmat erittäin tärkeät tekijät kuvan suhteen.

Useita kuvatiloja
Projektori sisältää ennalta asetetut kuvatilat ja ylimääräiset mukautettavat kuvatilat, jotka sopivat moniin käyttäjän mieltymyksiin ja projektioympäristöihin. Eri kuvamuodot tarjoavat erilaisia ​​variaatioita värien toistoominaisuuksista, jotka sopivat kuvatyyppiin ja projektioympäristöön. Niihin kuuluvat: vakio-, esitys-, dynaaminen, Photo / sRGB, video, elokuva, 5 muokattavaa tilaa ja DICOM-simulaatiotila.

Kuvansäätö ja lisäsäätöasetukset
Projektori tarjoaa laajoja kuvanlaadun säätöjä, joiden avulla käyttäjät voivat mukauttaa kuvaa vastaamaan erityisiä projisointitarpeitaan. Näitä ovat: kirkkauden, kontrastin, terävyyden, gamman ja värisäädöt.

Advanced Professional -asennus
Suuri korkeus: Jos projektori istuu korkealla maalla yli 7546 ′ merenpinnan yläpuolella, Suuri korkeus -tila mahdollistaa nopeammat puhaltimen nopeudet ylikuumenemisen estämiseksi.
Reunojen sekoitus: Mahdollistaa käyttäjän yhdistää useita kuvia saumattoman, erityisen leveän projisoinnin luomiseksi. Edistyneet toiminnot mahdollistavat värien sekoittamisen ja mustan tason säätämisen kuvanlaadun maksimoimiseksi.
Mikro-digitaalinen kuvansiirto: Siirtää kuvaa sähköisesti käyttämällä LCoS-paneelin ylimääräisiä pikseliä.
Rekisteröinti: Muuttaa rekisteröintiä korjaamalla värimuutos sähköisesti korjaamalla kunkin RGB-paneelin sijainnin kohdistuksen muutoksia.
Tuulettimen tila: Antaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää tuulettimen nopeutta tukeakseen erilaisia ​​ympäristöympäristöjä.
Pystysuuntainen projektio: Säätää tuulettimen nopeudet ja muut kokoonpanot automaattisesti pystysuoraan asennusta varten.

Verkon moniprojektio (NMPJ) Wi-Fi: n kautta
Sisäänrakennettu NMPJ-verkkotoiminto (NMPJ) ja Wi-Fi-yhteydet mahdollistavat visuaalisen sisällön jakamisen valikoivasti yhdestä tai useammasta tietokoneesta ja kannettavasta tietokoneesta, langattomasti tai lähiverkon kautta. Neljä NMPJ-tilaa mahdollistaa visuaalisen tiedon valikoivan jakamisen: suora tila, kokoustila, luokkahuonetila ja lähetystila.

Verkostojohtaminen
Yhteensopivuus Crestronin, Extron XTP: n ja AMX Device Discoveryn kanssa auttaa varmistamaan saumattoman integraation moniin järjestelmiin tai infrastruktuureihin ja sujuvan verkonhallinnan. PJLink-tuki mahdollistaa myös projektorin hallinnan ja seurannan verkon kautta. Tämä ominaisuus on ihanteellinen tarkkailemaan lamppuaikoja, käyttöä ja paljon muuta.

Sisäänrakennettu reaaliaikainen kello
Sisäänrakennettu reaaliaikakello mahdollistaa tiettyjen toimintojen, kuten asetusten käynnistyksen ja sammutuksen, ajoituksen valittuina ajankohtina. Tämä auttaa hallitsemaan virrankulutusta luomalla käyttöaikatauluja, jotka voivat johtaa pidentyneeseen projektioon. Käytön helpottamiseksi reaaliaikaisia ​​kelloasetuksia voidaan käyttää projektorin oman käyttäjäystävällisen graafisen käyttöliittymän kautta.

Yksinkertaistettu huolto
Useat virranhallinta-asetukset auttavat säästämään projektorin käyttöikää, jolloin käyttäjä voi asettaa valmiustilan kestot ja suorittaa virran kytkemisen päälle ja pois päältä - kaikki reaaliaikaisen kellon avulla, johon pääsee Web-käyttöliittymän tai sisäisen käyttöliittymän kautta.

Näyttö
Sisäänrakennettu näyttöEi
Liitettävyys
VGA (D-Sub)-portit1
HDMI -portteja1
DVI-porttiKyllä
USB 2.0 -portit1
Sarjaliitännän tyyppiRS-232
HDMI/liitäntätyyppiTäysikokoinen
Näyttö porttien määrä1
HDBaseT-porttiKyllä
PC-ääni sisäänKyllä
PC-ääni ulosKyllä
AC-sisäänKyllä
Linssijärjestelmä
TarkennusAuto
Polttopisteen etäisyys23 - 34,5 mm
Aukon kantama (F-F)1,89 - 2,65
Digitaalinen zoomaus12x
Optinen zoomaus1,5x
Heittosuhde1.49 - 2.24:1
Linssin siirtoalue (vaakasuora)-10 - 10%
Linssin siirtoalue (pystysuora)-15 - 55%
Paino ja mitat
Paino13 kg
Tuotteen leveys480 mm
Tuotteen syvyys515 mm
Tuotteen korkeus196 mm
Virranhallinta
VoimanlähdeAC
Virrankulutus449 W
Virrankulutus valmiustilassa2 W
Virrankulutus (PowerSave)394 W
AC-syöttöjännite100 - 240 V
AC-syöttötaajuus50 - 60 Hz
Ympäristöolosuhteet
Käyttölämpötila0 - 40 °C
Varastointilämpötila-20 - 60 °C
Suhteellinen kosteusalue20 - 85%
Verkko
LAN (kiinteä)Kyllä
Wi-FiKyllä
Ethernet LAN (RJ-45)-portit1
Wi-Fi -standardit802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Projektori
Projektorin kirkkaus5800 ANSI lumenia
ProjektioteknologiaLCOS
Projektorin oletusresoluutioWUXGA (1920x1200)
Kontrastisuhde (tyypillinen)2000:1
Vakiokuvasuhde16:10
Näyttökokojen yhteensopivuus1016 - 15240 mm (40 - 600")
Projektio-etäisyys0,44 - 89 m
Yhdenmukaisuus90%
Skannausalue (vaaka)15,625 - 75 kHz
Skannausalue (pysty)24 - 60 Hz
Keystone korjaus, vaakasuunta-20 - 20°
Keystone korjaus, pystysuunta-20 - 20°
Taulukon koko1,8 cm (0.71")
Taulukon tyyppi3-paneelinen (p-Si TFT-aktiivinen)
Lämmön poisohjaus1531 BTU/h
Video
Full HDKyllä
3D-yhteensopivaEi
Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet640 x 480 (VGA),800 x 600 (SVGA),1024 x 768 (XGA),1280 x 1024 (SXGA),1280 x 768 (WXGA),1400 x 1050 (SXGA+),1440 x 900 (WXGA+),1600 x 1200 (UXGA),1680 x 1050 (WSXGA+),1920 x 1200 (WUXGA)
Tuetut videomoodit480i,480p,576i,576p,720p,1080i,1080p
Videon väritilatElokuvateatteri, Dynaaminen, Kuva, Esitys, sRGB
Tallennusväline
Integroitu kortinlukijaEi
Valaisimet
Lamppujen käyttöikä3500 h
Lampun teho430 W
Lamppujen käyttöikä (taloudellinen tila)4000 h
Lamppujen määrä1 lamppua
Pakkauksen sisältö
Kauko-ohjainKyllä
Kaukosäätimen tyyppiIR
Muut ominaisuudet
RS-232-portit1
Suunnittelu
TuotetyyppiPöytäprojektori
Tuotteen väriValkoinen
Kattoasennus -tukiKyllä
Ominaisuudet
Melutaso35 dB
Melutaso (taloudellinen tila)29 dB
Multimedia
Sisäiset kaiuttimetKyllä
Nimellisteho RMS1 W
Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä1
KuvanpakkausformaattiJPEG
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja