Lexmark 12A7462 värikasetti Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

Lexmark 12A7462 Laser cartridge 21000sivua Musta laserväri

Lexmark Lexmark

12A7462

Uusi

Laser cartridge 21000 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

Toimitusaika: 5-10 arkipäivää

333,00 €

sis. alv
268,55 € Alv 0%.
16,54 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 66 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 66 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 3,30 €.

$nbsp;
T630-sarjan värikasetit ovat yksiosaiset, joten niitä on helppo käsitellä ja asentaa ilman, että kädet likaantuvat. 21 000 sivun riittovärikasetit lisäävät tuotantokykyä ja pienentävät laitteen hallintakuluja, kun käyttäjän ei tarvitse puuttua laitteen toimintaan niin usein eikä tarvikkeita tarvitse tilata niin usein.

MuotoiluT630-sarjan värikasetit ovat yksiosaiset, joten niitä on helppo käsitellä ja asentaa ilman, että kädet likaantuvat. Uusien pitkäkestoisten riittovärikasettien ansiosta jää enemmän aikaa vaikuttavien asiakirjojen tulostamiseen, ja vähemmän aikaa kuluu kasettien vaihtamiseen. Teknisen erikoisosaamisen, korkeiden laatukriteerien ja tiukkojen tuotetestien ansiosta nämä värikasetit tuottavat parasta mahdollista laatua kuten kaikki muutkin Lexmarkin tarvikkeet.

Asiakkaan valintaLexmarkilta löytyy laaja valikoima värikasetteja, joista käyttäjä voi valita parhaan ratkaisun juuri omaan tarpeeseensa. Saatavilla on palautettavia sekä palauttamattomia värikasetteja, joiden riittoisuus vaihtelee, sekä erityisiä kasetteja tarratulostukseen, joissa siirtoyksikön harjat on öljytty.

Lexmarkin värikasettien keräysohjelmaLexmarkin värikasettien keräysohjelmassa värikasetteja kerätään monella eri tavalla, ja yhteistyötä tehdään maailmanlaajuisesti. Keräysohjelma on aina ilmainen laitteen käyttäjälle ja suunniteltu helppokäyttöiseksi. Web-sivulta löytyy maakohtaiset ohjeet ja postipalautustarrat: www.lexmark.com/recycle. Lexmarkin värikasettien keräysohjelma korvaa Operation ReSource(SM) -keräysohjelman. Viimeisen kahdentoista vuoden aikana Lexmark on kierrättänyt tai uudelleenkäyttänyt miljoonia laservärikasetteja, kun tarvikkeiden käyttöä ja jätteen tuottoa on vähennetty huomattavasti.

Lexmarkin palautusvärikasetitPrebate-värikasetteja kutsutaan nykyään Lexmarkin palautusvärikaseteiksi. Sopimuksen yksityiskohdat säilyvät ennallaan. Vain nimi on vaihtunut. Prebate-värikasetteja voidaan toimittaa vielä jonkin aikaa tilatessa palautusvärikasetti. Arvostamme kärsivällisyyttänne tämän siirtymäkauden aikana. Lexmarkin palautusvärikasetit ovat edullisempia verrattuna tavallisiin värikasetteihin, kun käyttäjä sitoutuu käyttämään kasettia vain kerran ja palauttamaan kasetin ainoastaan Lexmarkille uudelleenkäyttöä varten tai kierrätettäväksi. Saatavilla on myös tavallisia värikasetteja, joihin ei kuulu mitään sopimusta. Myös tavalliset värikasetit ovat kierrätettäviä Lexmarkin värikasettien keräysohjelman kautta veloituksetta.

Paino ja mitat
Paino pakattuna2,5 kg
Muut ominaisuudet
VäriEi
Tuotteen väriMusta
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Musta
TulostustekniikkaLasertulostus
YhteensopivuusLexmark T630, T632, T634
Black toner page yield21000 sivua
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja