Valkokankaat

377 tuotetta
Olemme lähes 10 vuotta valmistuttaneet City+ kankaat sopimusvalmistajalla. Yhteistyö on saumatonta, olemme kehittyneet kokemuksiemme kautta tuotannossa sekä laadunvalvonnassa. Uusille sivuillemme (otettu käyttöön 09.2018) olemme päivittämässä valkokankaat seuraaviin (alla) ryhmiin.

Projektorikankaat  Eniten myydyt kankaamme ovat Tab-tension (kankaan sivukiristimillä varustettuja) luxus kankaita. Runko on desing muotoiltu, laadukas ja näyttävä, kaikki toimivat kaukosäädöllä.

Matkavalkokankaat
Pieniä, teknisesti valmistettu helposti käytöön otettaviksi. Pääsääntöisesti käytetään pöytien ja kaapistojen päälle nostettaviksi. Runsaasti käyttötarkoituksia henkilökohtaisista tarpeista alkaen. Myyntihenkilöiden, edustajien ja kouluttajien, kuin myös huolto ja support henkilöiden käyttävät näitä matkakankaita. Sopii myös omaan A/V käyttöön hyvinkin moniin olosuhteisiin. Matkakankaiksi sopii myös kolmijalkakankaat ks. alla: siirrettävät.

Siirrettävät ja matkavalkokankaat
Kolmijalkakankaat jotka nopeasti otettavissa käyttöön. Kolmijalkakankaat noin 1,5mt leveästä (70") alkaen aina 120 tuumaan saakka ja tilauksesta vielä suurempia jotka asetetaan kahden kolmijalan päälle. Erilaisia kangasformaatteja ja kokoja 1:1, 4:3 16:10 ja 16:9

Manuaaliset Manuaalisesti laskettavat kankaat ovat edullisia sekä useisiin olosuhteisiin käyttökelpoinen ratkaisu. Kangasmateriaaliformaatit samoja kuin moottorikankaissa, kokoformaatteja vakiona runsaasti.

Moottoroidut Moottorikankaita on manuaalisella kytkimellä, sekä kaukosäädöllä varustettuja moottorikankaissa (pääsääntöisesti moottorikankaat on varustettu kaukosäädöllä) Tärkeimmät kangasformaati sekä näyttöformaatit mm. 1:1, 4:3,16:9, koot alkaen 70" tuumaa ja aina 300" tuumaan asti, myös saatavissa tilauskokoja.

Kiinteät Seinälle Asennettavat
CinemaScope kehikkokankaat, pro-asiakkaidemme suosima formaatti. Myös irtokankaita on valikoimassamme muutamia kokoja. Toimitamme tilauksesta asiakkaan toivomuksen kokoisia kankaita kaikissa formaateissa, myös kaarevilla rungoilla.

OUTLET valkokankaat 
Esittelykäytössö olleita, sekä kakkoslaatua tai muusta syystä poistomyyntiin valikoituja tuotteita.

Tarvikkeet
  Erilaiset projektoritelineet ym. tarvikkeet ovat ryhmissä:

Näytetään 1 - 24 377 tuotteista
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja