hifi-audio-loudspeakers-srsx99-ced-1.jpg Laajenna

Sony SRS-X99, ClearAudio+™, LDAC, S-Master HX -digivahvistin

Sony Sony

SRSX99.CED

Uusi

154 W 25 W Langallinen & langaton Wi-Fi/NFC/Bluetooth A2DP,AVRCP

Tiedot

Toimitusaika: Tilaustuote, 7-14 päivää

674,00 €

sis. alv
543,55 € Alv 0%.

33,48 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 134 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 134 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 6,70 €.

Korkean resoluution äänentoisto 


Sony on lisännyt eri tekniikoita järjestelmän osiin, jotta äänentoistosta tulisi unohtumaton elämys. Digitaalinen vahvistin ja erikoisdiskanttikaiuttimet toistavat korkean resoluution äänitiedostojen kaikki vivahteet, joten kuulet joka sävelen sellaisena kuin esittäjä sen tarkoitti. Digitaalinen käsittelyohjelmisto palauttaa MP3-tiedostoihin pakkaamisessa kadonneet yksityiskohdat.

2.1-kanavainen järjestelmä tuottaa voimakkaan äänen 


Kuuntele 154 watin vaikuttavaa ääntä 2.1-kanavaisesta kaiutinjärjestelmästä. Keskialueen magneettinestekaiuttimet tuottavat puhtaat lauluäänet ja mutkikkaat melodiat, ja WD-superdiskanttikaiuttimet toistavat korkeat äänet ja laajan äänialueen. Tehokkaan bassokaiuttimen passiivielementit takaavat sointuvan basson. Voit siis nauttia musiikista selkeänä ja voimakkaana millä tahansa äänenvoimakkuudella.

Bassokaiutin ja kaksoispassiivielementti tuovat bassoon potkua 


Vaikuttava basso kompaktista kaiuttimesta. Kaksoispassiivielementti toimii bassokaiuttimen kanssa, reagoi ilman liikkeisiin kaiuttimessa ja luo keinotekoisesti tilaa kaiutinkotelon sisään. Tämän lisätilan ansiosta kaiuttimien läpi kulkee enemmän ilmaa, jolloin pienistäkin laitteista saadaan parempi ääni alhaisilla taajuuksilla.

Magneettinestekaiuttimet: selkeä ja voimakas ääni 


Kun tärinänvaimentimet korvataan Magnetic Fluid -tekniikalla, kohina ja vääristymät vähenevät huomattavasti, jolloin tuloksena on uskomattoman selkeä ja voimakas äänentoisto. Alun perin NASAn käyttöön kehitetty magneettinestetekniikka mahduttaa mahtavalta kuulostavat ja tehokkaat elementit pieneen tilaan ja mahdollistaa pienikokoiset mutta huippulaatuiset kaiuttimet.

Superdiskanttikaiuttimet 


Kiinnittämällä superdiskanttikaiuttimet kaiuttimen etu- ja yläpuolelle Sony on luonut suuren ja kaikkialta tasalaatuisen äänikentän. Se täydentää korkea resoluution äänentoistoasi täydellisesti kaiuttimen sijainnista riippumatta.

S-Master HX -digivahvistin 


Sisäänrakennettu S-Master HX -digivahvistin auttaa saamaan kaiken irti korkean resoluution äänenlaadusta. Se vähentää suurten taajuuksien tavanomaista kohinaa, joten pääset nauttimaan kirkkaasta ja terävästä soinnista.

DSEE HX palauttaa musiikkitiedostojesi loiston 


CD-laatuakin parempaa DSEE HX perustuu Sonyn kehittämään DSEE-tekniikkaan, joka skaalaa pakatut musiikkitiedostot lähelle korkean resoluution tasoa. Palauttamalla pakkausprosessissa kadonneet alkuperäistallenteen vivahteet DSEE HX tuottaa täyteläisen ja studiolaatuisen kuuntelukokemuksen.

ClearAudio+™ tuottaa täyteläisen äänen 


Ainutlaatuinen ClearAudio+™ ‑tekniikka on osoitus Sonyn pitkäkestoisesta asiantuntemuksesta digitaalisten signaalien prosessoinnissa ja tarjoaa täyteläisen ja tasokkaan kuuntelukokemuksen.

Laadukas langaton suoratoisto 


LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC siirtää 3 kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen.

Saumaton suoratoisto – NFC ja Bluetooth® 


Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta et tarvitse langallista yhteyttä ja monimutkaista asennusta. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kaiutinta ja aloita musiikkikokoelmasi suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Musiikkia ilmassa 


Wi-Fi®-suoratoiston kautta voit nauttia iTunes®-suosikeistasi laitteilla, joissa on AirPlay-toiminto, ja lisäksi voit käyttää DLNA-yhteensopivassa tietokoneessa tai palvelimella olevia musiikkitiedostoja.

Vapauta musiikkisi monihuonetoiminnolla 


Monihuonetoiminnon ansiosta voit nauttia suosikkikappeleistasi koko kotisi täydeltä. Monihuonetoistoon sisältyy tiloja, kuten juhlatila, jossa samaa musiikkia toistetaan eri kaiuttimista, ja henkilökohtainen tila, jossa eri kaiuttimista kuuluu eri musiikki.

Yhdistä musiikkikokoelmasi SongPal-sovelluksella 


Lataa SongPal älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodosta Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteys ja käytä tietokoneessa, palvelimessa tai musiikkipalvelussa olevia suosikkikappaleitasi saumattomasti. Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa ääniasetukset ja taata mahtavan ja tasapainoisen äänentoiston ja usean huoneen toiston hallinnan.

Intuitiiviset ohjaimet takaavat saumattoman hallinnan 


SRS®-X99 on edistyksellinen sekä toiminnaltaan että muodoltaan. Lasisen ohjauspaneelin tyylikkäisiin ja herkkiin painikkeisiin syttyy valo, kun liikutat kättäsi niiden edessä. Minimalistisen tyylin lisäksi voit nauttia helposta hallinnasta ja Bluetooth®-pariliitoksesta.

Yhteensopivat muodot 


MP3- ja AAC-muotojen lisäksi SRS®-X99 tukee myös erilaisia korkean resoluution äänitiedostotyyppejä. Niitä ovat muun muassa seuraavat: FLAC, WMA ja L.PCM (WAV, AIFF).

Upea muotoilu 


Tasainen pinta ja upeat linjat takaavat, että tämä minimalistisen kaunis kaiutin sulautuu taustaansa ja kerää silti katseita. Upean muotoilun tunnusmerkki on erottuva kehys.

Kätevät USB-A- ja USB-B-liitännät 


Liitä kaikki suosikkilaitteesi langattoman kaiuttimen kahteen erityyppiseen USB-liitäntään. USB-A-portti soveltuu ihanteellisesti MP3-soitinten, iPhonen ja iPadin liittämiseen ja lataamiseen, minkä lisäksi voit liittää siihen USB-muistin korkean resoluution musiikin ja MP3-tiedostojen suoratoistoa varten. USB-B-portti puolestaan sopii tietokoneen liittämiseen ja mahdollistaa digitaalisen toiston suoraan musiikkikirjastosta ilman signaalihäviötä.


Ääni
Nimellisteho RMS154 W
Subwooferin RMS-teho25 W
Liitettävyys
YhteysteknologiaLangallinen & langaton
KäyttöliittymäWi-Fi/NFC/Bluetooth
Bluetooth-versio3.0
Bluetooth-profiilitA2DP,AVRCP
USB 2.0 -portit2
AUX inKyllä
AirPlayKyllä
Paino ja mitat
Tuotteen leveys430 mm
Tuotteen syvyys133 mm
Tuotteen korkeus125 mm
Paino4,7 kg
Virranhallinta
Virtalähteen malliAC
Virrankulutus50 W
Tekniset tiedot
Wi-FiKyllä
Kaiuttimet
Kaiuttimien määrä1
Elementtien määrä7
Muut ominaisuudet
Mikrofonin taajuus45 - 40000 Hz
LAN (kiinteä)Kyllä
Salaus/suojaus128-bit WEP,64-bit WEP,AES,TKIP,WPA-PSK,WPA2-PSK
Sertifioitu DLNAKyllä
Suunnittelu
Tuotteen väriMusta
LED-merkkivalotTeho
Suorituskyky
Suositeltu käyttöUniversaali
Kauko-ohjattavissaKyllä
Tuetut ääniformaatitAAC,AIFF,FLAC,LPCM,MP3,WAV,WMA

Hifi-kaiuttimet

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja