alykellot-smartwatches-mr362fs-a-1.jpg Laajenna

Apple Watch Series 3 OLED GPS (satelliitti) Harmaa älykello

Apple Apple

MR362FS/A

Uusi

OLED Kosketusnäyttö GPS 18 h 32,3 g

Tiedot

Toimitusaika: 3-7 päivää

397,00 €

sis. alv
320,16 € Alv 0%.
19,72 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 79 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 79 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 3,95 €.

Etene seuraavalle tasolle.Älykästä liikuntavalmennusta. Parannettu Syke-appi. Suosikkisoittolistasi suoraan ranteessasi. Sisäänrakennettu korkeusmittari. Ja entistä paremmin reagoiva Siri. Esittelyssä Apple Watch Series 3. Nyt voit pysyä entistä paremmin aktiivisena, motivoituneena ja yhteydessä muihin.


Ylivoimainen urheilukelloApple Watch Series 3:n sisään­rakennettu GPS ja uusi korkeusmittari seuraavat treenejäsi ulkona. Päivitetystä Harjoittelu-apista löytyvät nyt HIIT-intervalliharjoittelu ja automaattiset asetukset uintikierroksille. Saat kelloosi entistä enemmän musiikkia ja sen tuomaa potkua harjoitteluusi.

GPS ja korkeus­mittari. Näe kuinka pitkälle ja korkealle yllät.


Sisäinen GPS tallentaa ulkoliikunta­harjoitustesi matkan, nopeuden ja reitin. Korkeusmittari seuraa, miten korkealla olet liikkuessasi mäkisissä maastoissa ja kavutessasi korkeuksiin. Saapuessasi kotiin voit halutessasi tarkistaa iPhonesta vieläkin tarkemmat tiedot.

Anna ranteestasi soivan lempi­musiikkisi innostaa sinua liikkumaan.


Apple Watch Series 3:lla voit viedä enemmän musiikkia mukanasi minne vain. Apple Musicin suosikki­soittolistasi synkronoituvat automaat­tisesti kelloosi, joten voit pitää motivaation yllä kaikissa treeneissäsi.

Enemmän tietoa. Parempia tuloksia.


Seuraa suosittuja sisä- ja ulkoliikuntalajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia ja nyt jopa HIIT-intervalliharjoittelua. Kun teet eri treenityyppejä peräkkäin, voit vaihtaa helposti harjoituksesta toiseen yhden kuntoilukerran aikana ja summata lopuksi tulokset.

Kytke kellosi kuntosaliin.


Voit muodostaa kellostasi langattomasti parin yhteensopivan kuntosalilaitteen kanssa.3 Näin voit pitää tärkeät tiedot (kuten sykkeen, nopeuden ja kalorit) täysin synkassa ja varmistaa harjoittelutulostesi tarkkuuden.

Aina valmis altaaseen tai ulapalle.


Apple Watch Series 3 on uinninkestävä ja seuraa sekä altaassa että luonnonvesissä tehtäviä harjoituksia. Kun olet valmis, ääniaallot työntävät veden pois kaiuttimesta.

Näe miten edistyt.


Kuten kaikki päivittäinen aktiivisuutesi, myös treenisi täydentävät liikkeen, liikunnan ja seisomisen ympyröitäsi. Voit seurata pidemmän aikavälin suorituksiasi iPhonelta ympyröidesi ja kuntoilusi historiasta.

Jatka suosikkiapeillasi.


Harrastitpa sitten kuntopiiriä, painonnostoa tai joogaa, voit käyttää tuttuja kuntoiluappejasi ja silti saada pisteitä Aktiivisuus-ympyröiden täydentymisestä.


Älykäs aktiivisuus­mittariApple Watch Series 3 seuraa kaikkea liikkumistasi päivän aikana esimerkiksi kun pyöräilet töihin, teet kärrynpyöriä lastesi kanssa tai rehkit kuntosalilla.

Ylös, ulos ja liikkeelle.


Kolme selkeää ympyrää näyttävät päivittäisen aktiivisuutesi ja voivat innostaa sinua liikkumaan enemmän. Katso, oletko istunut liian pitkään. Seuraa ottamiesi askelten ja polttamiesi kalorien määrää. Ja tähtää siihen, että kuntoilet 30 minuuttia, joko kerralla tai osissa.

Valmennus. Pieni sysäys juuri silloin kun sitä tarvitset.


Apple Watch Series 3 tarjoaa sinulle tarvitsemasi motivaation henkilökohtaisen valmentajan tavoin. Aamulla näet päivityksiä henkilökohtaisesta edistymisestäsi ja illalla saat ehdotuksia ympyröittesi sulkemiseksi. Saat jopa joka kuukausi uuden haasteen aktiivisuutesi ja kuntoiluhistoriasi perusteella.

Jaa Aktiivisuus-ympyräsi ystävien kanssa.


Vertaile Aktiivisuus-ympyröitäsi ystävien ja perheenjäsenten kanssa pitääksesi motivaatiota yllä. Voit saada ilmoituksia heidän edistymisestään. Ja vastata niihin kannustamalla heitä tai kehumalla omia tekemisiäsi.

Apple Watch juhlii saavutuksia kanssasi.


Aina kun suljet ympyrän tai saavutat tavoitteen, Apple Watch Series 3 juhlistaa saavutusta hienoilla koko näytön tehosteilla. Lisäksi saat palkintoja henkilökohtaisista ennätyksistä, treenisarjoista ja merkittävistä virstanpylväistä.

Pyörätuolikäyttäjät. Kaikki kunnossa.


Apple Watch Series 3 huomioi erilaiset kelaustekniikat ja maastot ja mittaa tarkasti pyörätuolikäyttäjien aktiivisuustiedot. Tarjolla on myös kaksi pyörätuolikäyttäjille suunnattua treeniä.


Tehokas terveystyökaluKoska Apple Watch Series 3 kulkee aina mukanasi, se auttaa sinua tiedostamaan terveytesi kokonaiskuvan. Sen avulla voit seurata helposti sykettäsi, hallita paremmin päivittäistä stressiä ja lisätä mukaan rutiiniesi kannalta hyödyllisiä appeja.

Seuraa sykettäsi. Milloin vain haluat.


Apple Watch Series 3 mittaa sykettäsi päivän aikana niin levossa, kävellessä kuin palautumis­vaiheessa kuntoilun jälkeen. Syke-appi ilmoittaa lisäksi, jos sykkeesi nousee tietyn rajan yli, kun olet ollut 10 minuutin ajan tekemättä mitään.

Apua, kun sitä tarvitset.


SOS-toiminnolla voit soittaa nopeasti apua niin, että hätätilannetta varten lisäämillesi yhteyshenkilöille lähetetään ilmoitus ja sijaintisi. Kellosi voi näyttää Terveystietosi ensihoitajille.

Hengitys-appi. Hiljennä mielesi. Rentouta kroppasi.


Kauniit animaatiot ja kevyet napautukset ohjaavat sinua hengittämään syvin vedoin ja auttavat rauhoittamaan mielen. Muistu­tukset auttavat sinua harjoittamaan mindfulnessia joka päivä. Voit myös nähdä sykkeesi, kun olet tehnyt harjoitteesi.

App Storen terveysapit.


Oikeanlaiset apit voivat aktiivisesti auttaa sinua pitämään kiinni terveellisistä elämäntavoistasi ja kuntokuureistasi. Haluatko juoda enemmän vettä, parantaa yöunesi laatua tai hallita paremmin sairauksia, kuten esimerkiksi diabetesta? Apple Watch Series 3:lla voit ottaa käyttöön kaikkein hyödyllisimmät apit.

iPhonen Terveys-appi. Kaikki sinusta samassa paikassa.


Terveys-appiin tallentuvat kaikkien terveys- ja kuntoiluappiesi keräämät tiedot, joten voit tarkastella niitä yhdessä selkeässä näkymässä. Muokkaa käyttöliittymän näkymää tutkiaksesi tarkemmin tiettyjä mittaustuloksia ja ajan mittaan näkyviä kehityssuuntia. Tutustu uuteen sydännäkymään, jolla saat tarkempia tietoja Syke-apista.


Aina valmis apulainenSoita takaisin, jos puhelu meni ohi. Pyydä Siriä lähettämään viesti. Hanki reittiohjeet illalliselle. Apple Watch Series 3:lla tärkeät tiedot ovat helposti saata­villasi, ja voit hoitaa asioita nopeasti ja kätevästi.

Puhelin ja Viestit. Pysyt aina yhteyksissä.


Missäpäin liikut? Voit lähettää tekstiviestejä. Soita ja vastaanota puheluita sekä FaceTime-äänipuheluita käyttämällä kätevää numero­näppäimistöä. Voit myös kuunnella puhe­postisi. Hätätila SOS:llä voit soittaa apua nopeasti ja helposti.

Siri on nyt nopeampi ja älykkäämpi kuin aiemmin.


Pyydä Siriä asettamaan muistutus. Selvitä, kumpi on oikeassa. Tai aloita uusi harjoitus. Siri on avuliaampi ja monipuolisempi kuin koskaan – nosta vain ranteesi, sano ”Hei Siri” ja puhu.

Paljon vaihtoehtoja. Kaikki muokattavissa.


Lisää kellotauluihin tietoja, jotka haluat nähdä yhdellä vilkaisulla. Tai valokuvia, jotka saavat sinut hymyilemään. Tai appeja, jotka voit käynnistää yhdellä napautuksella. Vaihda sen jälkeen kellotaulua pyyhkäisyllä. Aloita päiväsi dynaamisella ja älykkäällä Siri-kellotaululla ja vaihda sitten Toy Storyyn, kun käyt hakemassa lapset.

Ajan tasalla. Koko ajan.


Apple Watch Series 3 auttaa sinua pitämään asiat järjestyksessä sekä pysymään tietojen tasalla ja yhteyksissä. Entistä tehokkaampi 2‑ytiminen prosessori käynnistää apit kaksi kertaa nopeammin. Ja kun pidät suosikkisi Dockissa, ne pysyvät automaat­tisesti ajan tasalla.

Liitettävyys
Bluetooth-versio4.2
BluetoothKyllä
USB-porttiEi
KuulokkeetBluetooth
Wi-FiKyllä
Wi-Fi -standarditIEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Paino ja mitat
Tuotteen leveys36,4 mm
Tuotteen syvyys42,5 mm
Paksuus1,14 cm
Paino32,3 g
Virranhallinta
AkkuteknologiaLitium-Ioni (Li-Ion)
Akun käyttöaika18 h
Automaattinen valmiustilaKyllä
Langaton lataaminenKyllä
Ympäristöolosuhteet
Käyttölämpötila0 - 35 °C
Varastointilämpötila-20 - 45 °C
Verkko
GPS (satelliitti)Kyllä
GLONASSKyllä
Tallennusväline
Yhteensopivat muistikortitEi tuettu
Flash-muisti8 GB
Pakkauksen sisältö
Virtalähde mukanaKyllä
LataustelineKyllä
Suunnittelu
Kotelon väriHarmaa
Kotelon materiaaliAlumiini
Band-väriHarmaa
Nauhan materiaaliFluoroelastomeeri
MuotoSuorakulmainen
Ranteen koko140 - 210 mm
Kellon lasin tyyppiIon-X-lasi
Irroitettava hihnaKyllä
VedenpitäväKyllä
Kosteus: Vedenpitävyys enintään (m)50 m
Ominaisuudet
Näytön tyyppiOLED
Näytön erottelutarkkuus312 x 390 pikseliä
KosketusnäyttöKyllä
Kiinteä mikrofoniKyllä
Tuetut käyttöjärjestelmätiOS 11.0
Sisäiset kaiuttimetKyllä
FM-radioEi
Sisäänrakennettu kameraEi
Näytön kirkkaus1000 cd/m²
KäyttöjärjestelmäwatchOS 4
Surottimen valmistajaApple
ProsessoriS3
Ytimiä prosessorissa2
Langaton piirisarjaW2
SMSKyllä
TärinähälytysKyllä
Instant messaging (IM)Kyllä
SykemittariKyllä
KiihtyvyysmittariKyllä
GyroskooppiKyllä
Soittajan tunnistusKyllä
SähköpostiKyllä
KorkeusmittariKyllä
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja