epson-premierartstm-waterresistant-canvas-roll-17-x-13-m-350g-m-1.jpg Laajenna

Epson PremierArtsTM WaterResistant Canvas Roll, 17" x 13 m, 350g/m²

Epson Epson

C13S041846

Uusi

17" x 13 m 350g/m² 350 g/m² 13 m 451 x 127 x 125 mm

Tiedot

Toimitusaika: 3-7 päivää

112,00 €

sis. alv
90,32 € Alv 0%.
5,56 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 22 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 22 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,10 €.

Korkealaatuinen kangas 100 %:sta puuvillaa. Raskas paino ja tiivis kudos tekevät kankaasta sopivan valokuville ja digitaalisille taideteoksille. Joustava pinta mahdollistaa kankaan venyttämisen ja saa kuvan kiiltämään hieman. Hienon rakenteensa ansiosta EPSON Fine Art Canvas -kangasta voidaan käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin digitaalisessa taiteessa ja valokuvauksessa.

Poly / puuvilla-seos ainutlaatuisella tekstuurilla todellisen taiteilijan näköiselle kiiltävälle pinnalle. Soveltuva ja venyvä kehystää, tämä materiaali on Water Resistant, joka antaa äärimmäisen kestävyyden ja tekee siitä suurimman resoluution kankaan. Olipa sovellus valokuvataiteen tai kuvataidetta, Premium Canvas Satin täyttää kaikkein vaativimmankin ammattilaisen tarjoamalla sekä hienoimmän kuvanlaadun että ajoneuvon parantamaan taiteellista luovuutta. Valmistettu 65% polyesteristä ja 35% puuvillasta kestävästä kestävästä seoksesta, tämä ainutlaatuinen raskaansarjan laadukas kangas käyttää tiukkaa 2-1-kudontaa, joka sopii hyvin valokuvaus- ja kuvataiteisiin. Se tarjoaa korkean resoluution pinnoitteen, joka on riittävän taipuisa kestämään venyttämistä ilman vääntymistä, ja näyttää hienovaraisen tekstuurin todellisen taiteellisen ulkoasun ja tunnelman. Premium Canvas Satin yhdistettynä uskomattoman värintoistoon tarjoaa kiiltävän viimeistelyn, nopean kuivan monipuolisuuden ja vedenpitävyyden, jotta kaikki sovellukset, jotka vaativat korkeimman kuvanlaadun ja arkistonäyttöelämän. Koska kaikki väriaineet, pigmentit ja paperi muuttuvat ajan myötä,

Epson ei takaa tätä tuotetta värimuutosten ja häipymisen varalta. Epsonin vastuu valmistus- ja pakkausvirheistä rajoittuu tämän tuotteen korvaamiseen. Tämä medium on sertifioitu Digigraphie-käyttöön, riippumattomat laboratoriot testataan takuiden vakauden takaamiseksi.


Muut ominaisuudet
Mitat (LxSxK)451 x 127 x 125 mm
Paino2,28 kg
Paperin koko17”x40’
Ominaisuudet
Median paino350 g/m²
Rullan pituus13 m

LFP material

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja