HP 124A Laser cartridge 2000sivua Keltainen Laajenna

HP 124A Laser cartridge 2000sivua Keltainen

HP HP

Q6002A

Uusi

Laser cartridge 2000 sivua Keltainen 1 kpl

Tiedot

TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa+10 kpl
Hämeenlinna1 kpl
Toimituskulut 0 € Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteisiin.

107,10 €

sis. alv
86,37 € Alv 0%.
5,32 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 21 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 21 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,05 €.

$nbsp;
HP 124 LaserJet -tulostustarvikkeet, jotka sisältävät HP ColorSphere -väriainetta, on viritetty yhdessä tulostusjärjestelmän kanssa. Näin loistavien, valokuvalaatuisten tulosteiden laatu on luotettavaa ja optimaalista. HP SureSupply -verkkotilauspalvelu säästää aikaa ja parantaa tuottavuutta2.

HP ColorSphere -värijauhe tuottaa terävät mustat ja dynaamisen valikoiman kirkkaita ja loistavia värejä. Luotettavan HP Color LaserJet -värikasettitekniikan avulla valokuvalaatuinen yritystulostus käy nopeasti, yksinkertaisesti ja vaivattomasti.• HP ColorSphere -värijauheen entistä parempi kiilto tuottaa syvät mustat ja loistavan dynaamisen värikirjon.


HP Color LaserJet -tarvikkeet ja HP:n älykäs tulostustekniikka tekevät väritulostamisesta helppoa1. Voit tilata HP-tarvikkeet edullisesti verkossa HP SureSupply -palvelussa, ja kasettien vaihtaminen onnistuu helposti ja kätevästi.• HP:n älykäs tekniikka1 ja HP SureSupply2 -verkkotilaus säästävät aikaa ja tarjoavat loistavaa arvoa.


HP:n älykäs tulostustekniikka on hienosäädetty HP ColorSphere -väriaineen ominaisuuksien mukaan. Värikasetit ja tulostin tekevät jatkuvia säätöjä tulostuslaadun ja luotettavuuden optimoimiseksi1. Vaivattomasti saavutettavat tulokset säästävät aikaa ja tuovat lisäarvoa.• HP:n tulostusjärjestelmä on viritetty HP:n ColorSphere-väriainetta varten – tämä takaa loistavat värit ja yhdenmukaisen tulostuslaadun.


1Aitojen HP-tarvikkeiden käyttäminen varmistaa kaikkien HP-tulostusominaisuuksien käytettävyyden.

2Ohjelman ominaisuudet ja saatavuus saattavat vaihdella maittain. Lisätietoja saat osoitteesta: http://www.hp.com/learn/suresupply.


Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja