Kattavalla kokemuksellamme ja laajan tuotevalikoimamme avulla voimme auttaa asiakkaitamme oikeiden ratkaisujen valinnassa sekä laitteiden asennuksessa. Tarjoamamme palvelu on henkilökohtaista/tarvekeskeistä ja räätälöityä asiakkaamme tarpeisiin. Meillä on paljon kokemusta mm. Auditointitilojen AV ratkaisujen asennuksessa, neuvottelu ja esittelytilojen AV ratkaisujen asennuksessa, puhumattakaan AV-tilojen valkokankaiden,- äänentoistolaitteiden ja projektorien asennuksesta.  "Valitsemalla avaimet käteen" palvelumme, annamme käyttöönne ajantasaisen osaamisemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.
 
Yksityisasiakaille meillä on tarjota tarpeiden mukaisia ratkaisuja viihdekeskukseksi/kotiteatteriksi. Ystävällisesti kerro tarpeesi ja yhdessä luomme sinulle ratkaisun joka saattaa yllättää myönteisesti. Viihdekeskus/kotiteatteri on perimmiltään henkilökohtaisten mieltymysten luoma idea/ratkaisu, me olemme valmiita tarjoamaan juuri tarpeisiinne sopivan teknisen kokoonpanon.

 

Meiltä saat laitteiden lisäksi tarvittavat tarvikkeet ja lisälaitteet, takuulaajennukset ja huoltosopimukset sekä palvelut mm;
– Kartoituskäynnit laitteistojen hankintaan
– Asennuspalvelun
– Rahoituksen tai leasingrahoituksen hankinnoillesi
– Tarjoamme tarpeittenne perusteella parhaiten sopivia laitteistoja tai kokonaisuuksia
– Järjestämme käyttökoulutusta

 

Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakkaamme ovat paras referenssimme.
Toivottavasti saamme tehdä yhteistyötä myös teidän kanssanne!

 

Lisätietoja palveluista antaa;
Marko Hautamäki
Puh: 0409003300
Email: info@projektoritavaratalo.fi
City Plus Oy