Hämeenlinnan ( Puusepänkatu 5 ) toimipisteessämme sijaitsevat myynti, varasto ja varastomyymälä. Projektoritavatalolla on tiloissa myös demostudio projektoreiden, näyttökankaiden ja kotiteatterilaitteiden ominaisuuksien testaamiseen.

Helsingin keskustassa ( Pohjoinen Rautatienkatu 33/Mechelininkatu 3a ) sijaitsevaan myyntikonttorissamme on esillä suppea valikoima tuotteitamme, mutta voit sopia erikseen esittelyn haluamistasi tuotteista tai tilata verkosta tuotteita noutoon. Ilmoitamme kun tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa.

Myymälän valikoima on yhdistetty projektoritavaratalon, tulostintavaratalon sekä City Plus Oy.n tuotevalikoimasta. Laajaa valikoimaa tukee, myymälämme rajallisesta mitoituksesta huolimatta, samoissa tiloissa toimiva varastomme laaja tuotevalikoima. Kaikki WEB tilaukset toimitetaan H:linnan varastostamme. Nouto myymälästämme Hämeenlinnasta tai Viikistä sujuu hyvin, kunhan varmistat harvinaisten tuotteiden saannin etukäteen. Muistathan ottaa huomioon, että kotiovelle tuotujen tuotteiden rahti/kuljetus kustannus on varsin kohtuullinen/pieni ja maksaa tuotteiden noutaminenkin aina "jotain". 

Kun haluat varmistua tuotteen laadusta ominaisuuksista ja saada asiantuntevaa informaatiota päätöksesi tueksi, ota yhteys käyttämällä sivumme oikeassa alareunassa olevaa chattia. Kirjoita kysymys ja asiantuntijamme vastaa, olet näin suorassa/välittömässä yhteydessä henkilökuntaamme. Olet toimistossa, kotona, laiturilla, tai jne. me olemme lähellä/lähempänä kuin lähin kauppa ja toimimme ystävällisesti, antaen kaikkien käyttöön palvelun ja transparentin virtuaalimailman lahjomattoman ympäristön. Kun tämä ei riitä, tule myymäläämme ja saat mahdollisuuden tutustua haluaamaasi tuoteryhmään asiantuntevan opastuksen ja esim; kahvikupin ääressä. Kaiken lisäksi demotilamme luo mahdollisuuden kokea visuaalisia aistimuksia joita on muuten vaikea ellei mahdoton saada ennen hankintaa.


Myymälästämme/demotiloistamme löytyy testattavaksi useita koti- ja toimisto- ja koulutuskäyttöön soveltuvia projektoreita. Voit myös tutustua ineraktiivisiin projektoreihin seinätaulun avulla tai pöytälaitteena. Eizo näytöt ovat kraafisen alan suosimia näyttöjä joita myös kuvankäsittelyssä suositaan. Näyttökangasvalikoimamme on kasvamassa Suomen suurimmaksi. Kankaiden koko tekniset ominaisuudet kuin myös kankaiden visuaalinen laatu on mielenkiintoinen tutustumisen kohde. Kotiteatterin äänentoisto on tärkeä osa onnistunutta kokonaisuutta, jne. Meillä on kuvainnollisesti ovet auki 24/7 on sähköposti, chatti, puhelin, sekä myymälä, valitse tapa ja ota yhteyttä.

Projektoritavaratalon palveluideaan kuuluu myös kokenut asennuspalvelu. Henkilökunnastamme löytyy asiantuntija puh. nr. 040-9003300, joka on keskittynyt videotykkien monipuoliseen tuoteportfolioon!