Merkki: CityPlus
Tuotenumero: VK84-169-SMW-L
Saatavuus: Keskusvarastossa, 1 - 3 Työpäivää
Lisärahtimaksu: +18,00€ sis. Alv
379,01€
Veroton: 305,65€

84" moottoroitu luxustasoinen heijastuskangas, jonka kuvasuhde on 16:9. Kangas on tyypiltään soft matte white ja kangasta reunustaa tyylikäs musta kehys, joka tekee katselukokemuksesta miellyttävämmän. Kankaan yläosassa on mustaa aluetta 30-40cm, jonka ansiosta kuvan korkeusasetukset on helpompi tehdä. Kangaskotelo kätkee kankaan sisäänsä tyylikkäästi. 

  • Korkealaatuinen monikerros materiaali
  • Reunakiristeet pitävät kankaan suorassa
  • Valkokankaan mustadrop noin 30cm!
  • Kuvasuhde 16:9
  • Kuva-ala: 1859x1046 mm
  • Heijastuspinta: Mattavalkoinen
  • Kaukosäädin sekä seinäkytkin
  • Ota huomioon että kotelointi ylittää kuva-alan molemmista päistä 15cm!


Projektoritavaratalon Luxus tab-tension reunakiristetyt motoroidut valkokankaat tarjoavat parasta kuvanlaatua, luotettavuutta, ominaisuuksia ja helpoimmat kiinnitysmahdollisuudet. Luxus valkokankaissamme on monikerros materiaali joka takaa tasaisemman paremman kuvanlaadun. 

Luxus valkokankaissamme on kankaan molemmissa reunoissa on kiristeet jotka pingoittavat ja pitävät kangasta suorassa alareunan painon kanssa. Rullavalkokankaissa koon kasvaessa riski, että kangas alkaa aaltoilemaan tai kaareutuu, reunakiristimillä ja isolla painolla tämä on ratkaistu. Reunakiristeet ja reilu paino pitävät valkokangasta aina suorassa.

Luxus tab-tension valkokangas on kiinteästi asennettavan valkokankaan jälkeen paras mahdollinen vaihtoehto kotiteatteriin. Luxus valkokankaidemme asennus on helppoa, valkokankaan mukana toimitetaan seinä- sekä kattoasennusta varten kiinnikkeet. Kiinnikkeet liikkuvat portaattomasti kiskolla joka helpottaa asennusta. Projektoritavaratalon Luxus valkokankaissa on vakiona RF kaukosäädin, seinäkytkin ja hiljainen moottori. 

Olemme tietoisia että valkokankaissamme on ollut aikaisemmin laatuvirheitä, nyt uuden toimituserän laadunvalvontaan valmistuksessa on panostettu ja lopputuloskena on parempi tuote! 

Luxus valkokankaita on esillä Hämeenlinnan Kantolan sekä Helsingin toimipisteellä, tervetuloa tutustumaan!  

Ominaisuudet
Näytön halkaisija (tuumaa) 84
Kuvasuhde 16:9
Väri(t) Mattavalkoinen
Kankaan mitat (cm) 185,9 x 104,6
Gain-arvo 1.0-1.1