Merkki: CityPlus
Tuotenumero: VK92-169-3D-L-D
Saatavuus: Ei varastossa, Tiedustele toimitusaikaa
Lisärahtimaksu: +18,00€ sis. Alv
311,20€ 389,00€
Veroton: 250,97€

Viikin toimipisteellä oleva demo valkokangas. Tuote hyvässä kunnossa. Lisäkuvia tulossa.

Demo ja asiakaspalautus valkokankailla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. 

92" moottoroitu luxustasoinen heijastuskangas, jonka kuvasuhde on 16:9. Kangas on tyypiltään 3D hopea ja kangasta reunustaa tyylikäs musta kehys, joka tekee katselukokemuksesta miellyttävämmän. 

  • Korkealaatuinen monikerros materiaali
  • Reunakiristeet pitävät kankaan suorassa
  • Valkokankaan mustadrop noin 30cm!
  • Kuvasuhde 16:9
  • Kuva-ala: 2036*1145 mm
  • Heijastuspinta: 3D hopea
  • Kaukosäädin sekä seinäkytkin
  • Ota huomioon että kotelointi ylittää kuva-alan molemmista päistä 15cm!Projektoritavaratalon Luxus tab-tension reunakiristetyt motoroidut valkokankaat tarjoavat parasta kuvanlaatua, luotettavuutta, ominaisuuksia ja helpoimmat kiinnitysmahdollisuudet. Luxus valkokankaissamme on monikerros materiaali joka takaa tasaisemman paremman kuvanlaadun. 

Luxus valkokankaissamme on kankaan molemmissa reunoissa on kiristeet jotka pingoittavat ja pitävät kangasta suorassa alareunan painon kanssa. Rullavalkokankaissa koon kasvaessa riski, että kangas alkaa aaltoilemaan tai kaareutuu, reunakiristimillä ja isolla painolla tämä on ratkaistu. Reunakiristeet ja reilu paino pitävät valkokangasta aina suorassa.

Luxus tab-tension valkokangas on kiinteästi asennettavan valkokankaan jälkeen paras mahdollinen vaihtoehto kotiteatteriin. Luxus valkokankaidemme asennus on helppoa, valkokankaan mukana toimitetaan seinä- sekä kattoasennusta varten kiinnikkeet. Kiinnikkeet liikkuvat portaattomasti kiskolla joka helpottaa asennusta. Projektoritavaratalon Luxus valkokankaissa on vakiona RF kaukosäädin, seinäkytkin ja hiljainen moottori. 

Olemme tietoisia että valkokankaissamme on ollut aikaisemmin laatuvirheitä, nyt uuden toimituserän laadunvalvontaan valmistuksessa on panostettu ja lopputuloskena on parempi tuote! 

Luxus valkokankaita on esillä Hämeenlinnan Kantolan sekä Helsingin toimipisteellä, tervetuloa tutustumaan!