Epsonin ensimmäinen kannettava laserprojektori on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi ratkaisuksi kotikäyttäjille sekä käytettävyytensä että muotoilunsa puolesta. EF-100W/B on Epsonin pienin laserprojektori 1, jonka pisin reuna on vain 23 cm ja joka on saatavilla kesäkuusta lähtien.


EF-100W/B tarjoaa Epsonin kirkkaan, eloisan ja pitkäikäisen lasertekniikan pienessä ja kevyessä paketissa, ja se on saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Hyödyntämällä laservalonlähdettä ja sijoittamalla tuuletusaukot ja virransyötön projektorin sivulle Epsonin insinöörit ovat kehittäneet kompaktin projektorin, joka voidaan asettaa mihin tahansa ja joka kykenee heijastamaan sisältöjä mihin tahansa suuntaan. Tämän ansiosta käyttäjät voivat entistä joustavammin heijastaa sisältöjä erilaisille pinnoille, kuten seinälle, kattoon tai lattiaan. Projektori kykenee myös heijastamaan jopa 150 tuuman kokoon saakka, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun sisältöjen suurentamiseen. Laservalonlähde tuottaa kirkkaan ja eloisan kuvan jopa päivänvalossa, joten sinun ei tarvitse sammuttaa valoja, peittää ikkunoita tai edes käyttää kangasta. Lisäksi vääristyneet tai epätasaiset kuvat ovat helposti vältettävissä automaattisen kuvansäätötoiminnon ansiosta.

Jopa 20 000 tuntia kestävä laservalonlähde tarjoaa pitkäikäisen ratkaisun, jota ei tarvitse huoltaa. Pitkä käyttöikä tarjoaa oivallista vastinetta rahalle, sillä sen ansiosta projektoria voidaan käyttää päivittäin kymmenen vuoden ajan 2.

Helposti mukana kulkeva EF-100W/B on myös helppo ja nopea ottaa käyttöön. Käyttäjät voivat käynnistää aloitusoppaan ja tutustua projektorin käyttöönotto-ohjeisiin ja tärkeimpiin toimintoihin. Lisäksi käyttäjäystävällisen käyttöliittymän navigointi sujuu helposti kaukosäätimen avulla.

Voit toistaa sisältöä helposti puhelimesta, tabletilta, DVD-soittimesta, pelikonsolista tai kannettavasta tietokoneesta yhdistämällä sen johdolla projektorin HDMI-porttiin. Myös sisällön suoratoisto sujuu vaivattomasti – voit yhdistää projektorin takaosaan esimerkiksi Amazon Fire TV:n, Google Chromecastin, Rokun ja Apple TV:n.

Plug and play -muotoilu tarjoaa joustavat vaihtoehdot äänentoistoon: sisäänrakennetut kaiuttimet, Bluetooth-liitäntä soundbar-laitteita varten tai kuulokeliitäntä. Halutessasi voit myös käyttää heijastettavaan sisältöön sopivaa äänitilaa.

EF-100W/B on suunniteltu tyylitietoisille käyttäjille. Valkoisessa EF-100W-laitteessa on hopeisia korostuselementtejä, kun taas mustassa EF-100B-laitteessa on kuparireunus. Molemmissa malleissa on pyöristetyt kulmat, vain vähän painikkeita ja miellyttävältä tuntuva nahan kaltainen pinta.

Epson Europen tuotepäällikkö Amy Ng toteaa: ”Tämä projektori tuo valikoimaamme jotakin aivan uutta. Tyylikkyyden lisäksi laite tarjoaa kotikäyttäjille mahtavan toiminnallisuuden pienen kokonsa sekä pitkäikäisen ja laadukkaan laservalonlähteensä ansiosta.

Lisäksi uskomme, että tämä projektori voi menestyä myös pk-yritysmarkkinoilla vetoamalla myyntiesityksiä pitäviin myyjiin, portfolioitaan esitteleviin ammattilaisvalokuvaajiin ja -suunnittelijoihin sekä kauneushoitoloiden kaltaisten pienten erikoisyritysten omistajiin, jotka etsivät edullista ja luovaa näyttöratkaisua.”

EF-100W/B on saatavilla kesäkuusta 2019 lähtien.

Tärkeimmät ominaisuudet:
• Tyylikäs ulkoasu (EF-100W: valkoinen ja hopeanharmaa / EF-100B musta ja kuparinvärinen)
• Pienikokoinen (L×S×K/mm: 210×227×88)
• Kevyt (2,7 kg)
• Pitkäikäinen ja laadukas laservalonlähde (20 000 tuntia / 12 000 tuntia 2)
• Eloisat ja realistiset kuvat jopa päivänvalossa (3LCD-tekniikka, 2 000 lm, dynaaminen kontrastisuhde 2 500 000:1)
• Suuri näytön koko (jopa 150 tuumaa)
• HD-tarkkuus
• Voit heijastaa sisältöjä lähes mille tahansa pinnalle ja mihin tahansa suuntaan (laservalonlähde, tuuletusaukot ja virransyöttö sivulla)
• Vaivaton käyttöönotto (tervetulo-opas, kaukosäädin)
• Automaattinen kuvansäätö (trapetsikorjaus pystysuunnassa +/– 45, vaakasuunnassa +/– 40)
• Vaivatonta sisältöjen suoratoistoa (1×HDMI 2.0, 1×USB)
• Helppokäyttöiset äänentoistovaihtoehdot (sisäänrakennettu 5 W:n kaiutin, Bluetooth-ääniliitäntä, kuulokeliitäntä)
• Hiljainen puhallin (26 db / 29 db)1. Futuresource Consulting Limitedin suorittama tutkimus, joka käsitteli 15.5.2019 saatavilla olleita kirkkaudeltaan yli 500 lm:n 3LCD-laserprojektoreita
2. Perustuu sisällön päivittäiseen katsomiseen viiden tunnin ajan projektorin ollessa Eco-tilassa.