Hei yritysasiakas, 

A/V tekniikkaa avaimet käteen toimitettuna tai tarvitsisiko neukkarin A/V-tekniikka - infonäyttö tai projektori päivittää. Kiinnostaako rahoitus, leasing tai maksusopimus sopivissa erissä maksettavaksi? Esityslaitteiston hankinta tai päivitys moderniksi kokonaisratkaisuksi esityksiä, opatusta, tilaisuuksia ja mainoksia varten on tärkeää yrityksen imagon, myynnin sekä informaation jakamisen toteuttamiseksi. Investoinnin edut jakautuvat pitkälle aika-akselille ja on perusteltua jakaa myös hankintakulu sopivaksi harkitulle aikajanalle.

Kysy meiltä tarjous rahoituksesta suunnittelemaanne hankintaa varten, samalla kun katsot tai katsomme teille sopivinta ratkaisua, oli se sitten aulan info-tv, juhlasalin av-laitteisto tai jotain siltä väliltä ja helposti avaimet käteen asennettuna. Autamme mielellämme teitä löytämään tarkoitukseenne parhaiten sopivan esityslaitteiston sekä rahoitusmallin. 

Rahoitus tai palvelusopimus järjestyy myös tulostimiin (varsin suosittua) sekä muuhun tietotekniikkaan. Myös kalliimmat näytö, projektorit, sekä AV-tilaratkaisut, kamerat ym.ym. voidaan rahalaitoskumppaniemme avulla rahoittaa.

Kauttamme avatuissa yritysrahoituksissa ei ole avausmaksuja. Minimisumma rahoitusta varten on 500€. Maksu-ajaksi voidaan valita kuusi - kuusikymmentä kuukautta. Palvelusopimuksen tulostimiin jo muutaman kymmenen euron kk-kustannuksella ja kaikki sisältyy sopimukseen (tulostin, takuu, värikasetit) Ota yhteyttä myyntitiimiimme tarkempia tietoja varten joko sähköpostilla info@cityplus.fi tai puhelimitse 0409003300

Terveisin

City Plus Oyn väki

Tuote lisätty vertailuun